NVO „Nova šansa u Novom” danas proslavlja 15-i rođendan

Zadovoljstvo nam je da podelimo sa vama da nevladina organizacija „Nova šansa u Novom” danas proslavlja 15-i rođendan. Decenija ipo od osnivanja i isto toliko uspješnih godina za mlade Novljane koji su svoju šansu, zahvaljujući hrabrim i istrajnim majkama koje su im to omogućile, našli i iskoristili u Novoj šansi.

🍀 Omogućila je širenje svesti u društvu o osobama sa invaliditetom (OSI).
🍀 Podržala projekat pomoći mladima sa invaliditetom u Novom „Budi drug” naziv je jednog od projekata.
🍀 Krenulo se polako ali odlučno ka uključivanju mladih OSI u sve sfere života.
🍀 Tehnike prerade recikliranog papira i izrada raznih predmeta- bila je jedna od tema na radionicama sa ciljem širenja svijesti o očuvanju prirodne sredine.
🍀 Širok dijapazon tema na radionicama značajno su pomogle zbližavanju mladih.
💫 Razvilo drugarstvo, omladina se socijalizovala, a ono sto je najvažnije osmijesi su postali deo njihovih života. Osmijesi zadovoljstva, jer sada samostalno koračaju kroz Pomogli su i hercegnovski srednjoškolci koji su volontirali.

🍀 Na ponos svih Novljana, Nova šansa u Novom, prva je otvorila digitalnu štampariju u Crnoj Gori, u kojoj rade OSI. Uspješno i predano sa osmehom. 👏👏👏

🍀 Bilo je i nagrada. Značajnih i zasluženih. Najveća nagrada je zadovoljstvo mladih OSI koji su uz Novu šansu krenuli u sigurniju budućnost.

💥 I to nije sve. Nova šansa biće pružena i mladima koji imaju više od 27 godina. Na projektu se radi pod pokroviteljstvom Opštine Herceg-Novi.

🍀 NVO „Nova šansa u Novom” sa zadovoljstvom i ponosom obilježava 15 godina rada i sigurnim koracima hrli ka novim šansama, za sve mlade osobe sa invaliditetom. 💫💫💫

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

NOVO U PONUDI

PREDSTAVLJAMO VAM SLIKE NA POLIPAMUČNOM PLATNU!

CIJENA: 33 €