Caritas – Sastanak osoba sa invaliditetom i mentora

U okviru projekta prekogranične saradnje P.O.W.E.R „Stvaranje novih mogućnosti za rad, zapošljavanje i profesionalnu rehabilitaciju osoba sa invaliditetom” u Herceg Novom se danas i sjutra održava sastanak OSI koje su kroz ovaj projekat dobile priliku da odrade pripravnički angažman i njihovih mentora. 

Ranije je u okviru ovog projekta raspisan konkurs za zapošljavanje pripravnika, u okviru kojeg je 10 OSI iz Crne Gore i 11 iz Bosne i Hercegovine dobilo priliku da tokom jedne godine obavlja staž. Susret pripravnika i mentora iz obje zemlje u Herceg Novom, prilika je da zaposlene osobe sa invaliditetom ali i mentori podijele svoja iskustva i priče, kao i najpozitivnije prakse iz dosadašnjeg rada. 

Oni će ovom prilikom govoriti i o izazovima u svom pripravničkom i mentorskom programu. Pored navedenog, ovaj susret će biti odlična prilika da se zaposlene OSI iz obje zemlje bolje upoznaju i zajedno provedu malo vremena jer je pored predviđenog vremena za rad i i usvajanje novih znanja ostavljeno i vrijeme za zajedničko druženje i opuštanje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

NOVO U PONUDI

PREDSTAVLJAMO VAM SLIKE NA POLIPAMUČNOM PLATNU!

CIJENA: 33 €